Outdoor & living

Buitenhaarden en meer

Van het vroege voorjaar tot de late herfst staan onze sfeervolle buitenhaarden garant voor extra lange en gezellige avonden in de tuin. Terwijl het langzaam donker en wat killer wordt, zetten de speelse vlammen uw terras of overkapping in een warme gloed.

Gezellig buiten eten en drinken met familie of vrienden? Dat wordt wel heel smakelijk met één van onze robuuste barbecues of pizzaovens. Het maakt ons aanbod op het gebied van outdoor & living meer dan compleet. Kom gerust eens langs om te proeven van de ongekende sfeer.

Welke buitenhaard wenst u?

Ook in buitenhaarden bieden wij een breed assortiment. Zo kunt u uit diverse vrijstaande modellen kiezen als verrijking van uw terras of overkapping. Voor het gemak zijn er de modellen op gas. Voor de ultieme sfeer buitenhaarden, waarin u het hout zelf in vlam zet.

Wilt u liever een ingebouwde buitenhaard? Ook dat kan! Bovendien is iedere buitenhaard met een veilig rookkanaal onder een overkapping te plaatsen. Al onze buitenhaarden kennen een gesloten systeem en optimale verbranding, wat de buren zeker waarderen.

Meer weten over onze producten?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Onze merken

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar top