CV

CV oplossingen

Wanneer het buiten donker en kouder wordt, bezorgt een haard of kachel van Bruggeman u een behaaglijke temperatuur en sfeervolle vlammen. Verrijk en verwarm ook uw huis met een prachtige blikvanger van Bruggeman.

We hebben haarden en kachels in alle soorten en maten, waaronder ook een kleine kachel, mini kachel of kacheltje en een design kachel. Er is altijd een haard of kachel die prima aansluit bij uw wensen en uw interieur.

Voor de montage van uw nieuwe haard of kachel werken wij uitsluitend met eigen monteurs die het werk gegarandeerd schoon en veilig opleveren. Ook storingen, reparaties en een reguliere onderhoudsbeurt zijn bij onze monteurs in goede handen.

Kachelspecialist Bruggeman Wesepe adviseert u graag over de mogelijkheden in onze warme showroom of bij u thuis.

CV houtkachel

Met een CV houtkachel kunt u uw hele woning verwarmen met hout. Deze CV houtkachels kunnen aangesloten worden op uw CV installatie en ze zijn te combineren met uw radiatoren of vloerverwarming. Een warmtewisselaar geeft de warmte van het vuur door aan het water, dat vervolgens rondgepompt wordt door de verwarmingsbuizen. Zo wordt het in uw hele huis lekker warm.

Pelletkachel CV

Hoe werkt een pelletkachel op CV of moederhaard? Een pelletkachel CV is een kachel die houtpellets verbrandt (biomassa). U spaart daarmee het milieu en u bespaart bovendien 30% tot 40% op uw stookkosten. In kleinere woningen is een pelletkachel CV een bijzonder duurzaam alternatief voor uw bestaande gasgestookte CV ketel.

Pelletketel

Een pelletketel doet in principe hetzelfde als een pellet kachel CV, maar een pelletketel staat niet in de woonkamer maar in een technische stookruimte of bijgebouw. Een pelletketel wordt steeds meer gebruikt om milieubewuster te stoken en omdat het stoken met pellets goedkoper is dan gas.

Houtvergasser

Een houtvergasser is een ketel waarin het hout wordt vergast om daarmee water te verwarmen dat - eventueel via een buffervat in combinatie met uw CV ketel - naar de leidingen van uw radiatoren of vloerverwarming gaat. Hiermee kunt u uw gehele woning verwarmen, terwijl de CV ketel niet meer brandt. De houtvergasser is zeer onderhoudsarm en gaat lang mee.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'
Scroll naar boven