Haarden & kachels

Ervaar de sfeer en warmte van haard of kachel

Kachelspeciaalzaak Bruggeman brengt sfeer en warmte. Terwijl het buiten donker en kouder wordt, creëert het vuur in onze haarden en kachels een sfeervolle gloed en behaaglijke temperatuur. Een absolute meerwaarde voor de sfeer in ieder huis.

Haarden en kachels zijn er in alle soorten en maten en dus is er altijd een exemplaar te vinden die volledig aansluit bij uw wensen en interieur. Wij bieden u graag een betrouwbaar advies en goede service om ook uw huis met een prachtige blikvanger te verrijken.

Houtkachels

Met één van onze houtkachels ligt het vuur letterlijk in uw handen. Gebruik weinig of juist veel hout om zelf het temperament van de vlammen en daarmee de hoogte van de temperatuur te bepalen. Ervaar zelf de unieke warmte van een houtkachel.

Natuurlijk zijn ook de houtkachels met hun tijd meegegaan. Niet alleen qua stijl, maar ook waar het de uitstoot van fijnstof en duurzaamheid betreft. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden, ook als u al een houtkachel in huis heeft staan.

Gaskachels

Gemak is wel het grootste voordeel van een gaskachel. Met één druk op de knop creëert u een gezellige vlam en behaaglijke warmte in uw woonkamer. Al is het maar voor een paar uurtjes wanneer u wat later thuis bent gekomen.

Nu leest u natuurlijk ook de berichten over (nieuwbouw)woningen zonder gasaansluiting. Deze duurzame ontwikkeling staat de aanschaf van een gaskachel echter niet in de weg. Een gaskachel is namelijk ook met een fraai weggewerkte gasfles te realiseren.

Pelletkachels

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur. De bediening kan handmatig, maar ook vol automatisch door vooraf de gewenste temperatuur op de gewenste tijd in te stellen.

Een pelletkachel heeft met de schone verbranding een duurzaam karakter. Het vormt een goed alternatief voor stoken op gas en dus wordt de aanschaf met subsidie gestimuleerd. Interessant? Wij vertellen u graag meer over deze duurzame oplossing.

Elektrische kachels

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met één van de elektrische kachels uit ons brede assortiment. Absoluut een mooi alternatief wanneer het echte vuur van een houtkachel,  gaskachel of pelletkachel voor u geen optie is.

Op zoek naar meer gezelligheid voor uw knusse appartement of ruime restaurant? Geen probleem! Een elektrische kachel is echt overal te plaatsen, meer dan een stopcontact is niet nodig. Kom gerust langs, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Oog voor duurzaamheid

Bruggeman Kachelspeciaalzaak levert zo veel meer dan sfeer en warmte in ieder huis. Wij staan namelijk ook voor duurzaamheid. Zo voldoen al onze haarden en kachels aan de geldende richtlijnen waar het bijvoorbeeld de uitstoot van fijnstof betreft.

Ook bieden wij diverse oplossingen om u gasverbruik aanzienlijk te verlagen of zelfs tot nul te reduceren en dat zonder afbreuk te doen aan uw wooncomfort. Interessant? Loop gerust eens binnen om te ontdekken welke duurzame oplossing het best bij u past.

Outdoor & Living

Van het vroege voorjaar tot de late herfst staan onze sfeervolle buitenhaarden garant voor extra lange en gezellige avonden in de tuin. Terwijl het langzaam donker en wat killer wordt, zetten de speelse vlammen uw terras of overkapping in een warme gloed.

Gezellig buiten eten en drinken met familie of vrienden? Dat wordt wel heel smakelijk met één van onze robuuste barbecues of pizzaovens. Het maakt ons aanbod op het gebied van outdoor & living meer dan compleet. Kom gerust eens langs om te proeven van de ongekende sfeer.

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar top