Haarden en kachels

Haarden en kachels brengen sfeer en warmte in uw huis.

Wanneer het buiten donker en kouder wordt, bezorgt een haard of kachel van Bruggeman u een behaaglijke temperatuur en sfeervolle vlammen. Verrijk en verwarm ook uw huis met een prachtige blikvanger van Bruggeman.

We hebben haarden en kachels in alle soorten en maten, waaronder ook een kleine kachel, mini kachel of kacheltje en een design kachel. Er is altijd een haard of kachel die prima aansluit bij uw wensen en uw interieur.

Voor de montage van uw nieuwe haard of kachel werken wij uitsluitend met eigen monteurs die het werk gegarandeerd schoon en veilig opleveren. Ook storingen, reparaties en een reguliere onderhoudsbeurt zijn bij onze monteurs in goede handen.

Kachelspecialist Bruggeman adviseert u graag over de mogelijkheden in onze warme showroom of bij u thuis.

Houtkachel

Een houtkachel zorgt voor sfeer en warmte in huis. Gezellig genieten met familie en vrienden rondom het knapperende vuur. Niet alleen in de winter, maar ook op frisse dagen in de lente of herfst. De warmte en de fraaie vlammen zijn een blikvanger in uw interieur. Het is belangrijk om een houtkachel te nemen met het ECO Design keurmerk om zo te voldoen en de nieuwste eisen en het minimale aan uitstoot van fijnstof te garanderen.

Gaskachel

Een gashaard binnen is schoon, gemakkelijk, veilig en verantwoord. Met een gaskachel kan meer dan met een open haard met houtvuur. U kunt namelijk voor een groot deel zelf bepalen welk vuurbeeld u wenst. Met een doorkijk gashaard kunt u bijvoorbeeld in beide ruimtes genieten van de sfeer en de warmte van één gashaard.

Pelletkachel

Met een pelletkachel spaart u het milieu en u bespaart bovendien 30% tot 40% op uw stookkosten. U kunt bij Bruggeman kiezen uit een groot assortiment pelletkachels, o.a. inbouw, een vrijstaande kachel en hangende pelletkachels. Ook kunt u bij Bruggeman terecht voor reparatie en onderhoud aan pelletkachels van de ons bekende merken.

Elektrische kachel

Ook elektrische haarden kunnen levensecht vuur creëren, zoals een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout en vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een elektrische haard brengt sfeer, rust en behaaglijkheid in elke ruimte.

Bio ethanol haard

Een bio ethanol haard is de perfecte manier om gemakkelijk te genieten van sfeervol vuur. Met de nieuwste technieken ziet het vuur van een bio ethanol brander er realistisch uit. Voor nog meer gemak hebben we  een bio ethanol haard met afstandsbediening.

Buitenkachel

Met een buitenkachel of tuinkachel geniet u nog meer van koele zomeravonden en koude winteravonden. Een houtkachel op uw veranda of in uw tuinhuis maakt het buiten aangenaam warm en het zorgt bovendien voor een gezellige sfeer.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'
Scroll naar boven