CV houtkachel

Wilt u uw gehele huis verwarmen met een CV houtkachel? Kachelspecialist Bruggeman adviseert u graag over de mogelijkheden in onze warme showroom of geheel vrijblijvend bij u thuis.

Een CV houtkachel: behaaglijk warm en milieuvriendelijk

Met een CV houtkachel kunt u uw hele woning verwarmen met hout. Deze CV houtkachels kunnen aangesloten worden op uw CV installatie en ze zijn te combineren met uw radiatoren of vloerverwarming. Een warmtewisselaar geeft de warmte van het vuur door aan het water, dat vervolgens rondgepompt wordt door de verwarmingsbuizen. Zo wordt het in uw hele huis lekker warm.

Uw huis verwarmen met een CV houtkachel is bovendien milieuvriendelijk. Stoken op hout kan namelijk CO2 neutraal als u gebruik maakt van droog en gecertificeerd hout. Hout dat gecertificeerd is, komt van bossen die na de kap weer opnieuw worden aangeplant. Zo blijft het aantal bomen dat CO2 uit de lucht kan opnemen stabiel.

Onze CV houtkachels

Voor een houtkachel op CV beschikt Bruggeman over veel vakkennis, ruime ervaring en prima service. We hebben een groot assortiment sfeervolle en energiezuinige hout CV kachels voor ieder type woning, zowel moderne als klassieke kachels en openhaarden. Verder kunnen we u ook een speksteenkachel CV of een hout pelletkachel CV leveren. Hieronder een selectie.

CV Houtkachel merken

Wij verkopen houtkachels voor CV van gerenommeerde merken, waaronder een Nordic Fire CV houtkachel, een Dik Geurts CV kachel en een Nordic Fire houtkachel met CV aansluiting. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken. Hieronder een overzicht van bekende merken CV houtkachels.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Een CV houtkachel kopen? Laat u adviseren!

Een CV kachel werkt heel anders dan een CV ketel. Een ketel werkt namelijk heel direct, houdt rekening met de binnen- en buitentemperatuur en past zijn vermogen aan deze omstandigheden aan. Met een CV haard is de temperatuur minder direct en precies te regelen. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van een CV haard met buffervat waar de houtkachel zijn overtollige warmte kwijt kan. Zo zorgt u voor een comfortabele warmte in huis. Als het water op de juiste temperatuur is, doet de CV ketel niks, maar als het water niet warm genoeg is, dan warmt de CV ketel het verder op.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en de houtkachel CV prijs in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

"Met een CV houtkachel van Bruggeman zit u er warmpjes bij"

CV Houtkachels van Nordic Fire, Dik Geurts en Koppe

Bruggeman levert CV houtkachels van gerenommeerde merken, zoals Nordic Fire, Dik Geurts en Koppe.

Waar wilt u de CV kachel plaatsen?

De juiste keuze van een CV houtkachel is o.a. afhankelijk van de ruimte waar de CV haard komt te staan. Een vrijstaande CV houtkachel straalt naar alle kanten een prettige warmte uit, maar een CV houtkachel is ook als inbouw te verkrijgen. Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we uw favoriete CV houtkachel kunnen leveren.

Voor het plaatsen van een CV houtkachel moet er een rookkanaal in uw woning aanwezig zijn of het moet mogelijk zijn om een afvoer te maken dat voldoet aan de eisen voor een rookkanaal.

"Bruggeman heeft altijd de CV houtkachel die u wenst"

Inbouw CV houtkachel

Een inbouw CV houtkachel is in vele verschillende vormen en maten te verkrijgen, bijvoorbeeld als hoekmodel. Voor elke smaak en elke situatie heeft Bruggeman een hoekkachel of een andere sfeerhaard inbouw, die we inclusief het rookkanaal inbouwen in de muur of in een schouw.

Vrijstaande houtkachel

Een vrijstaande CV houtkachel staat los van de muur en kan overal in uw kamer geplaatst worden. Dat verhoogt het rendement en de warmte heeft een vrije uitstraling naar alle kanten.

Houtkachel op cv aansluiten

Een houtkachel aansluiten op cv moet op juiste wijze gebeuren. Aan de hand van verschillende aansluitschema’s is dit in bijna elke situatie toe te passen. Wij raden echter wel aan om dit altijd door een erkende installateur zoals Bruggeman te laten doen. Wij hebben de kennis en ervaring om een houtkachel cv aansluiting goed en veilig uit te voeren.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven