DRU gashaarden

DRU gashaarden bieden een optimale beleving van warmte, sfeer en comfort en een optimaal samenspel tussen functie, sfeer en duurzaamheid. Bij een DRU kachel lopen vorm en functie naadloos in elkaar over.

DRU gashaarden

De gashaarden van DRU bieden voor iedere situatie en elk type interieur een perfect passende oplossing. De keuze voor een DRU gashaard is maatwerk en hangt af van uw woning, uw wensen en uw verwachtingen. Welke functie heeft een haard voor u? Warmte of vooral sfeer en gezelligheid? Hoe groot is de ruimte die u wilt verwarmen? En welke designs en stijlen passen bij u en uw interieur? Door deze vragen te stellen, maakt u een weloverwogen keuze voor een DRU gaskachel die aansluit bij uw wensen. DRU dealers zoals Bruggeman kunnen u van deskundig advies voorzien.

DRU gashaarden en kachels

Enkele kachels van DRU gashaarden

Hieronder ziet u enkele modellen van DRU gashaarden.

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een DRU gaskachel

DRU gashaarden onderscheiden zich door unieke branders, waarmee u verschillende vlambeelden kunt creëren. Verder geeft de toepassing van gloeiwol het effect van gloeiend houtskool alsof het een DRU open haard of een DRU houtkachel is. De houtstammen zijn op een natuurlijke manier geplaatst en uitgevoerd in realistische, rijkgeschakeerde kleuren en structuren. Door deze aandacht voor details geeft een DRU gashaard u een optimale beleving.

Alle DRU haarden voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, rendement, duurzaamheid en gebruiksgemak. De innovaties van DRU zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe haard.

“Met een DRU gashaard kunt u zorgeloos genieten”

Populaire DRU kachels

De collectie gashaarden van DRU biedt de keuze uit fronthaarden met aan één zijde glas, uit twee- en driezijdige haarden voor een vuurzicht vanuit verschillende hoeken en tunnelhaarden met aan twee zijden glas. Dit maakt het mogelijk om twee kamers op sfeervolle wijze met elkaar te verbinden. Verder kunt u kiezen voor een DRU gevelkachel, een DRU vrijstaande gashaard of een DRU inbouw gashaard. Hieronder enkele kenmerken van populaire DRU kachels, zoals de DRU Maestro 75 XTU en de DRU Maestro 80/2

DRU Maestro 75XTU

De Maestro 75XTU Eco Wave heeft aan drie zijden vuurzicht en daardoor kunt u vanuit meerdere ruimtes van de aangename sfeer en warmte van deze haard genieten. Dit model is zeer geschikt voor plaatsing op een hoek, bijvoorbeeld in L-vormige woonkamers. De haard kan worden bediend met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Voor bediening via tablet of smartphone is er een communicatiemodule verkrijgbaar die zorgt voor de draadloze Wifi verbinding.

DRU Maestro 80/2

In het hoekmodel van de DRU Maestro Eco Wave serie gaan de vlammen van hoog naar laag, natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur. De twee hoge ruiten en het ontspiegelde glas zorgen voor een perfect zicht op het ultieme vuur. Hierbij zorgen het realistische uiterlijk van de houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurbeleving. Het hoekmodel is strak tegen de muur zonder kader in te bouwen en zowel in een linkse als in een rechtse uitvoering te verkrijgen. Daarnaast is het model ook hangend te bevestigen waardoor een zwevend plateau tot de mogelijkheden behoort.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven