Bellfires gashaarden

Bellfires gashaarden staan bekend om innovatie en design. Bellfires is een Nederlandse haardenfabrikant die traditionele waarden weet te combineren met moderne technieken. Bruggeman levert u graag een mooie Bellfire haard en adviseert u graag in de showroom in Wesepe of bij u thuis. Als Interfocos dealer verzorgen we ook het herstel of vervanging van uw Bellfires haard.

Bellfires gashaarden

Met een Bellfire gashaard bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en van de allerbeste service. Een eventuele storing of defect wordt zo snel mogelijk verholpen. Bellfires produceert excellente gashaarden en ook de zorg voor mens en milieu is een belangrijk speerpunt van Bellfires.

Bellfires gashaarden

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een Bellfire haard

Bruggeman heeft voor elke situatie de meest geschikte Bellfire gashaard. De juiste keuze is o.a. afhankelijk van de grootte van het oppervlak dat de haard moet verwarmen, de isolatiewaarde van de ruimte en de vormgeving van de ruimte waar de gashaard komt te staan.

Met uitzondering van de Unica is bij alle Bellfires gashaarden optioneel een wifi module beschikbaar. Met deze module is uw gashaard geschikt om te bedienen via uw smartphone of tablet.

“Met een Bellfire gashaard bent u verzekerd van absolute topkwaliteit”

Populaire Bellfires gashaarden

Een Bellfire is verkrijgbaar in meerdere modellen en formaten, waaronder gesloten inbouwhaarden (Bell 3 series), gesloten inzethaarden (Smart Bell), open inzethaarden (Unica-2) en vrijstaande haarden (BOX gas). Hieronder kenmerken van enkele populaire Bellfires haarden.

Bell 3 series

De View Bell 3 serie van Bellfires  bestaat uit stijlvolle driezijdige gashaarden in verschillende afmetingen. Daardoor heeft u vanuit iedere hoek een perfect zicht op het vuur. U heeft de keuze uit twee omlijstingen en qua interieur zijn de View Bell 3 gashaarden er in drie uitvoeringen: met een lamellen interieur, een vlakke achterwand van staal of zwart keramisch glas.

Andere series van gesloten inbouwhaarden van Bellfires zijn de Room Divider 3, Corner Bell 3, Horizon Bell 3, Vertical Bell 3 (verticale gashaard), Original Bell 3 en de Classic Bell 3.

Smart Bell

Door een inbouwdiepte van slechts 35 cm zijn alle gesloten inzethaarden uit de Smart Bell serie in te bouwen in de meest ondiepe situaties. De hoge modellen van de Smart Bell zijn met de Premium Fire uitgerust, wat een levensecht vuurbeeld biedt door de brandende houtstammen en het gloeiende kooltjesbed. De lagere modellen van de Smart Bell beschikken over de MagniFire die trapsgewijs is opgebouwd om een fraai 3D vuurbeeld te creëren. Beide branders hebben sfeerverlichting en zijn schakelbaar, waardoor deze toestellen ook perfect te gebruiken zijn op minder koude dagen.

Unica-2

Deze open inzethaarden zijn speciaal ontwikkeld om bestaande situaties snel en eenvoudig te moderniseren. Door de geringe inbouwdiepte van slechts 35 cm past een Bellfires Unica in nagenoeg elke situatie. De geïntegreerde sfeerverlichting zorgt voor een extra gloei-effect. Naar keuze kan deze gashaard uitgevoerd worden met een zwart keramische achterwand, wat zorgt voor een intensere look.

BOX gas

BOX gas is een vrijstaande haard, leverbaar met of zonder opslagmodule. Door BOX gas te plaatsen op een eigen ontworpen plateau creëert u een echte blikvanger in de woning. De BOX heeft als brander de MagniFire die trapsgewijs een fraai 3D vuurbeeld creëert. Verder beschikt de BOX gas standaard over sfeerverlichting  waardoor een levensecht vuurbeeld ontstaat. De MagniFire is beschikbaar op aardgas en propaan.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven