Gaskachel

Wilt u een gaskachel kopen? Kachelspecialist Bruggeman adviseert u graag over de mogelijkheden in onze warme showroom of geheel vrijblijvend bij u thuis.

Een gashaard voor gemak, warmte en sfeer

Een gashaard binnen is schoon, gemakkelijk, veilig, verantwoord en een blikvanger in uw woning. Met een gaskachel kan meer dan bij een open haard met houtvuur. U kunt bij een gashaard namelijk zelf bepalen welk vuurbeeld u wenst: vanaf twee of drie kanten of zelfs vanuit twee verschillende ruimtes. Met een doorkijk gashaard kunt u bijvoorbeeld in beide ruimtes genieten van de sfeer en de warmte van één gashaard.

Onze gaskachels

U kunt bij Bruggeman kiezen uit een groot assortiment gaskachels, o.a. een gashaard inbouw, vrijstaande gashaard en een hangende gashaard. Hieronder een selectie.

Gaskachel merken

Wij verkopen gaskachels van gerenommeerde merken, waaronder een Bellfire gashaard, een DRU gashaard en een Faber gashaard. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken. Hieronder een overzicht van bekende merken gaskachels.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Een gaskachel kopen? Laat u adviseren!

Bij Bruggeman kunt u een gaskachel kopen in vele soorten en maten. Onze specialisten kunnen u precies vertellen waar u op moet letten bij een gashaard kopen.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

"Een gaskachel van Bruggeman geeft sfeer en warmte"

Waar wilt u de kachel plaatsen?

De juiste keuze van een gaskachel is o.a. afhankelijk van uw woning, de grootte van te verwarmen ruimte, de isolatiewaarde van de ruimte en uw persoonlijke smaak. Een vrijstaande gaskachel straalt naar alle kanten een prettige warmte uit, maar een gaskachel is ook als inbouw of hangend te verkrijgen. Is uw ruimte beperkt, dan hebben we voor u een kleine gaskachel of gasstraalkachel. Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we uw favoriete gaskachel kunnen leveren.

"Bruggeman heeft altijd de gaskachel die u wenst"

Inbouw gaskachel

Een inbouw gashaard, bijvoorbeeld een hoek gashaard, kan strak worden ingebouwd in een muur of in een openhaard. Een inzet gashaard lijkt op inbouw, maar de plaatsing van een inzet gashaard is meestal eenvoudiger te realiseren.

Vrijstaande gaskachel

Een vrijstaande gashaard kunt u vrijwel overal plaatsen. Voordeel aan een vrijstaande gashaard is dat de warmte aan meerdere kanten voelbaar is. Een  gashaard vrijstaand biedt dan ook meer flexibiliteit.

Hangende gaskachel

Een hangende gashaard, bijvoorbeeld een gevelkachel gas, zorgt voor een snelle en effectieve verwarming van grote, open ruimtes. De warmte van de haard kan namelijk naar alle kanten uitstralen.

Vele stijlen kachels

Gietijzeren kachel

Een gaskachel van gietijzer is meestal een traditionele kachel met fraaie bewerkte figuren en een warmhoudplaat aan de bovenzijde. Een gietijzeren kachel ziet er vaak als een antieke kachel uit, maar dat hoeft niet. We hebben bijvoorbeeld ook moderne gietijzeren gaskachels.

Moderne gaskachel

Bruggeman levert design gaskachels als blikvanger in uw kamer, modern en tijdloos. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel door de heerlijke warmte die ze geven. Een fraaie mogelijkheid is ook de keuze voor een doorkijk openhaard of doorkijk gashaard.

Wordt uw wijk gasloos?

Sommige gemeentes sluiten in de toekomst de vaste gasaansluiting af. Dat hoeft echter geen reden te zijn om toch te investeren in een heerlijk comfortabele en praktische gashaard. De merken Dru, Bellfire en Element 4 bieden u namelijk tijdelijk een gasombouwgarantie. Als u tijdens de actieperiode een van deze gashaarden koopt, dan bent u de komende vijf jaar verzekerd van een zorgeloze ombouw naar propaangas. Ook als u zelf besluit om uw vaste aardgasaansluiting op te geven. U kunt u voor de garantie aanmelden via deze link: gasombouwgarantie.

Onderhoud gaskachel

Een gashaard moet goed en veilig functioneren en dus adviseert Bruggeman jaarlijks onderhoud. Goed onderhouden gaskachels laten minder vaak storingen zien en u bent dan bovendien verzekerd van een goede afvoer van het rookgas. Tijdens het onderhoud kijken onze vakkundige monteurs naar de gasdruk en eventuele gaslekkages. Ook controleren ze alle elektrische aansluitingen, de waakvlambrander en de kolen of houtstammen. Natuurlijk reinigen ze ook de brander en het ruitje, zodat u weer optimaal van het vlammenspel kunt genieten.

Geen gasaansluiting?

Heeft u geen aansluiting in uw woning? Geen probleem! De meeste gashaarden van Bruggeman zijn ook verkrijgbaar voor flessengas. Zo kunt u toch genieten van de behaaglijke warmte van een gashaard en heeft u directe warmte en sfeer in de gewenste ruimte. Ook is het mogelijk om uw gashaard later om te laten bouwen naar propaan.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven