Bio ethanol / TenderFlame haard

Wilt u een bio ethanol of TenderFlame haard kopen? Kachelspecialist Bruggeman adviseert u graag over de mogelijkheden in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

Een bio ethanol of TenderFlame haard voor een sfeervol vuur

Een bio ethanol haard is de perfecte manier om gemakkelijk te genieten van sfeervol vuur. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de brandvloeistof zorgt ervoor dat een ethanol kachel in elke ruimte kan branden zonder dat er rookgassen vrijkomen. Met de nieuwste technieken ziet het vuur van een bio ethanol brander er realistisch uit. De haarden van het merk TenderFlame maken gebruik van TenderFuel, als alternatief voor bio ethanol. Wilt u nog meer gemak? Neem dan een bio ethanol haard met afstandsbediening.

Onze bio ethanol en TenderFlame haarden

U kunt bij Bruggeman kiezen uit een groot assortiment bio ethanol en TenderFlame haarden, o.a. een bio ethanol haard vrijstaand, een inbouw bio ethanol haard of een bio ethanol haard met schouw. Hieronder een selectie.

Bio ethanol haard merken

Wij verkopen bio ethanol haarden van gerenommeerde merken, waaronder de Xaralyn en BIO-O! bio ethanol haard. Hieronder een overzicht van bekende merken ethanol kachels.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Een ethanol haard kopen? Laat u adviseren!

ij Bruggeman kunt u een bio ethanolhaard kopen in vele soorten en maten. Zo bieden wij o.a. een vrijstaande bio ethanol haard, een bio ethanol brander inbouw en andere biohaarden. Onze biobranderhaarden zijn bijzonder veilig en nagenoeg geurloos. U vult de haard met bio ethanol en de haard is klaar om aan te steken.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

"Een bio ethanolhaard van Bruggeman voor sfeervol vuur in huis"

Bio ethanolhaarden van Ruby Fires

Bruggeman levert bio ethanolhaarden van gerenommeerde merken, zoals Ruby Fires.

Meest verkochte merken bio ethanolhaard

Waar wilt u de kachel plaatsen?

Een bio ethanol open haard is vrijwel overal te plaatsen, want een rookkanaal is niet nodig. U kunt kiezen voor een vrijstaande bio ethanolhaard, maar een bio ethanolhaard is ook als inbouw te verkrijgen.

Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we uw favoriete bio ethanolhaard kunnen leveren.

"Bruggeman heeft altijd de bio ethanolhaard die u wenst"

Inbouw bio ethanol haard

Een bio ethanol inbouw kan o.a. in een bestaande open haard geplaatst worden. Heeft u andere creatieve ideeën, bijvoorbeeld een bio ethanol haard inbouwen in een roomdivider of als decoratie op een tafel of dressoir? Er is erg veel mogelijk, want een rookkanaal is niet nodig.

Vrijstaande bio ethanolhaard

Een vrijstaande bio ethanolhaard staat los van de muur en kan overal in uw kamer geplaatst worden. Vanuit alle hoeken is er goed zicht op het levendige vlammenspel.

Design of moderne bio ethanolhaard

Een design bio ethanolhaard is een blikvanger in uw kamer. Modern, tijdloos en strak uitgevoerd in aluminium. Een fraaie mogelijkheid is ook een doorkijk openhaard of doorkijk bio ethanolhaard.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven