Over ons

Het succes van de gemoedelijke sfeer

Wat in 1999 met slechts vier kachels begon, is in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan duizend vierkante meter showroom. Jarenlang waren wij gevestigd in Broekland, inmiddels zijn we verhuist naar ons nieuwe bedrijfspand in Wesepe. Gericht op de toekomst gaan wij altijd met de actuele richtlijnen en nieuwste trends in haarden en kachels mee.

Familiebedrijf

Inmiddels hebben Wijnand en Leonie Rouweler de zaak van hun (schoon)ouders overgenomen. Net als Gerard en Dinie Bruggeman houden wij vast aan de gemoedelijke sfeer en het niet direct willen verkopen, twee belangrijke pijlers onder het succes van Kachelspeciaalzaak Bruggeman.

Kom sfeer proeven in onze showroom

In de inspirerende showroom van Kachelspeciaalzaak Bruggeman in Wesepe waant u zich in een sfeervolle woonkamer waar de meeste haarden en kachels gezellig branden. Niet alleen om u een warm welkom te heten, maar ook om ons advies op maat direct tastbaar te maken.

Onze showroom biedt ruimte aan haarden en kachels in alle soorten en maten. Van vrijstaand tot volwaardig meubelstuk of strak in de wand geïntegreerd. Ook informeren wij u graag over duurzame oplossingen als Hout CV en Pellet CV. Stap gerust binnen, de koffie staat klaar.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven