Buitenleven

Wilt u een buitenkachel of buitenoven kopen? Kachelspecialist Bruggeman adviseert u graag over de mogelijkheden voor een heerlijk buitenleven in onze warme showroom of bij u thuis.

Meer buiten genieten met een tuinkachel, grill of oven

Met een buitenkachel of tuinkachel geniet u nog meer van koele zomeravonden en koude winteravonden. Een houtkachel op de veranda of in het tuinhuis maakt het buiten aangenaam warm en het zorgt bovendien voor een gezellige sfeer. Met een goede grill of pizza oven maakt u gelijk een goede maaltijd op uw terras!

Onze tuinkachels, grills en ovens

U kunt bij Bruggeman kiezen uit een groot assortiment buitenkachels, o.a. een gashaard buiten, een buiten houtkachel of een bio ethanol haard buiten. Hieronder een selectie.

Buitenkachel merken

Wij verkopen buitenkachels van gerenommeerde merken zoals Faber, Happy Cocooning, Morsø en Reny. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken. Hieronder een overzicht van bekende merken buitenkachels.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Een buitenkachel kopen? Laat u adviseren!

Bij Bruggeman kunt u een buitenkachel kopen in vele soorten en maten. Zo hebben wij een buitenhaard inbouw, een doorkijkhaard buiten, een ethanol haard buiten, een buiten gashaard, een veranda kachel en zelfs een houtkachel overkapping.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

"Met een Bruggeman tuinkachel geniet u nog meer buiten"

Buitenhaarden van Faber, Happy Cocooning, Morsø en Reny

Bruggeman levert buitenkachels van gerenommeerde merken, zoals Faber, Happy Cocooning, Morsø en Reny.

Waar wilt u de kachel plaatsen?

De juiste keuze van een buitenkachel is o.a. afhankelijk van de van het oppervlak dat de kachel moet verwarmen en de ruimte waar de haard komt te staan. Een vrijstaande buitenkachel straalt naar alle kanten een prettige warmte uit, maar een tuinkachel is ook als inbouw of zelfs als verplaatsbaar te verkrijgen.

"Bruggeman heeft altijd de buitenkachel die u wenst"

Inbouw buitenkachel

Een inbouwhaard buiten is in vele verschillende vormen en maten te verkrijgen. Voor elke smaak en elke situatie heeft Bruggeman een buitenhaard inbouw, die we inbouwen in een muur, veranda of tuinhuis.

Vrijstaande buitenkachel

Bij een vrijstaande buitenkachel heeft de warmte een vrije uitstraling naar alle kanten. Ook een doorkijkhaard buiten is mogelijk.

Een buiten openhaard of een gesloten tuinkachel?

Een echt houtvuur als buiten open haard ziet er erg sfeervol uit, maar een buiten houtkachel is milieuvriendelijker. Als u schoon hout op een optimale manier verbrandt, belast u de natuur niet extra, want tijdens de houtverbranding komt dezelfde hoeveelheid CO2 vrij die het hout als boom uit de lucht heeft gehaald. Kiest u voor een buitenkachel met een gesloten verbrandingssysteem, dan heeft u bovendien een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan buitenkachels met een open vuur. Een gesloten kachel is veiliger, geeft geen overlast van geur en rook voor u en uw buren en u heeft bovendien geen last van rondvliegende asresten.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven