HASE houtkachels

HASE houtkachels zijn met hart, ziel en vakmanschap gemaakt om uw huis aangenaam te verwarmen. Wij adviseren u graag in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

HASE houtkachels

Oprichter van HASE is Walter Blasius. Halverwege de jaren 70 bouwde hij voor eigen gebruik de eerste HASE houtkachel omdat hij geen kachel kon vinden die voldeed aan zijn wensen. Sindsdien is het gedachtengoed van Walter Blasius de drijfveer en inspiratie om houtkachels te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. HASE hecht veel waarde aan onafhankelijkheid, traditioneel vakmanschap, innovatie en creativiteit.

HASE houtkachels

Enkele kachels van HASE houtkachels

Hieronder ziet u enkele modellen van HASE houtkachels.

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een HASE houtkachel

Elke HASE houtkachel is tot in het detail door HASE zelf ontworpen, ontwikkeld, aangepast, geproduceerd en geperfectioneerd. De keramiek van HASE kachels wordt bijvoorbeeld met de hand vervaardigd en 42 uur op meer dan 1.000 graden gebakken.

In HASE kachels brandt het mooiste vuur, schoon en milieuvriendelijk. Het glas van de verbrandingsruimte blijft helder. De verbrandingstechniek is geoptimaliseerd. Een kachel van HASE gaat decennia lang mee en onderdelen blijven jarenlang verkrijgbaar. HASE werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en grondstoffen. Brandhout wordt zeer efficiënt benut voor een lager verbruik, minder bijvullen en meer comfort.

“In een HASE kachel brandt het mooiste vuur, schoon en milieuvriendelijk”

Populaire HASE kachels

Hieronder enkele kenmerken van populaire HASE kachels, zoals de HASE Luno en de HASE Corso.

HASE Luno

De HASE Luno brengt naast warmte ook sfeer in huis dankzij een knisperend houtvuur en een mooi vlammenspel. Deze vrijstaande houtkachel levert veel rendement doordat er weinig warmte verloren gaat. De HASE Luno heeft maximaal 7 kW vermogen en is in veel uitvoeringen en kleuren leverbaar.

HASE Corso

De HASE Corso houtkachel is uitgevoerd met keramiek, mooi afgewerkt en van een uitzonderlijk degelijke kwaliteit. De ruiten van de HASE Corso blijven mooi schoon dankzij het airwash systeem in de kachel. Het vermogen van de Corso ligt tussen de 4,5 en 7 kW.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven