Pelletkachel CV

Wilt u uw gehele huis verwarmen met een pelletkachel CV? Kachelspecialist Bruggeman adviseert u graag over de mogelijkheden in onze warme showroom of bij u thuis.

Een pelletkachel CV: sfeervol, duurzaam en energiezuinig

Hoe werkt een pelletkachel op CV of moederhaard? Een pelletkachel CV is een kachel die houtpellets verbrandt (biomassa). U spaart daarmee het milieu en u bespaart bovendien 30% tot 40% op uw stookkosten. In kleinere woningen is een pelletkachel CV een bijzonder duurzaam alternatief voor uw bestaande gasgestookte CV ketel. Er worden namelijk geen bomen voor de pellets gekapt en u kunt met een pelletkachel CV CO2 neutraal stoken. Voor grotere woningen is een pelletketel meestal een betere oplossing. Een pelletkachel CV zorgt voor warm water voor uw cv en voor tapwater. De pelletkachel CV moederhaard staat in de huiskamer. Dat zorgt meteen voor een gezellige, warme sfeer! Met onze pelletkachel met CV zit u er warmpjes bij.

Onze CV pelletkachels

Voor een pelletkachel op CV beschikt Bruggeman over veel vakkennis, ruime ervaring en prima service. We hebben een groot assortiment sfeervolle en energiezuinige pellet CV kachels voor ieder type woning, zowel moderne als klassieke kachels en openhaarden. Verder kunnen we u ook een houtkachel CV leveren. Hieronder een selectie.

CV pelletkachel merken

Wij verkopen pelletkachels voor CV van gerenommeerde merken, waaronder een Nordic Fire, MCZ en Dielle pelletkachel CV. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken. Hieronder een overzicht van bekende merken CV pelletkachels.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Een CV pelletkachel kopen? Laat u adviseren!

Een CV kachel werkt heel anders dan een CV ketel. Een ketel werkt namelijk heel direct, houdt rekening met de binnen- en buitentemperatuur en past zijn vermogen aan deze omstandigheden aan. Met een CV haard is de temperatuur minder direct en precies te regelen. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van een pelletkachel CV met boiler waar de pelletkachel zijn overtollige warmte kwijt kan. Zo zorgt u ervoor dat u een comfortabele warmte hebt in huis. Als het water op de juiste temperatuur is, doet de CV ketel niks, maar als het water niet warm genoeg is, dan warmt de CV ketel het verder op.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden, de pelletkachel CV kosten en de pelletkachel CV prijzen in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

"Een pelletkachel van Bruggeman is sfeervol, duurzaam en energiezuinig"

Pelletkachels CV van Dielle

Bruggeman levert CV pelletkachels van gerenommeerde merken, zoals een Nordic Fire, MCZ en Dielle.

Waar wilt u de CV kachel plaatsen?

De juiste keuze van een pelletkachel CV is o.a. afhankelijk van de ruimte waar de CV haard komt te staan. Een vrijstaande pelletkachel CV straalt naar alle kanten een prettige warmte uit. Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we uw favoriete pelletkachel CV kunnen leveren.

Voor het plaatsen van een pelletkachel CV moet er een rookkanaal in uw woning aanwezig zijn of het moet mogelijk zijn om een afvoer te maken dat voldoet aan de eisen voor een rookkanaal.

"Bruggeman heeft altijd de CV pelletkachel die u wenst"

Pelletkachel op cv aansluiten

Een pelletkachel aansluiten op cv moet op juiste wijze gebeuren. Aan de hand van pelletkachel CV moederhaard aansluitschema’s is dit in bijna elke situatie toe te passen. Wij raden u echter wel aan om dit altijd door een erkende installateur zoals Bruggeman te laten doen. Wij hebben de kennis en ervaring om een pelletkachel cv aansluiting goed en veilig uit te voeren.

Subsidie pelletkachel CV

Een pelletkachel CV levert een energiebesparing op tot maar liefst 40 procent en daarmee kunt u uw energiefactuur flink verlagen. Tot januari 2020 kreeg u stedelijke en landelijke subsidies bij het kopen van een pelletkachel voor CV. Deze financiële compensaties waren bedoeld om het systeem betaalbaarder te maken zodat het voor een grotere doelgroep toegankelijk werd.

Kies voor meer warmte, rendement en veiligheid en laat Bruggeman uw open haard vervangen door een houtkachel als inzethaard of inbouwhaard, eventueel verfraaid met een mooie schouw.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven