Dielle pelletkachels

Dielle pelletkachels zijn anders dan traditionele pelletkachels. Pelletkachels van Dielle zijn de enige pelletkachels met een bodemvoeder en een prachtig rustig vuur. Daarnaast vragen ze bijna geen onderhoud en zijn ze geluidsarm. Kom dit gerust ervaren in de showroom van Bruggeman Wesepe.

Dielle pelletkachels

Bruggeman heeft een groot assortiment Dielle pelletkachels modellen met convectiewarmte. Verder hebben we ook een Dielle pelletkachel cv of een pelletketel, zoals de Dielle Freedom. Ook een Dielle pelletkachel tweedehands is regelmatig beschikbaar. Neem gerust contact met ons op om meer te weten over o.a. de Dielle pelletkachel prijs, Dielle pelletkachel cv prijzen of de Dielle Freedom prijs, maar ook als u Dielle pelletkachel klachten heeft, een Dielle pelletkachel storing of als u een Dielle pelletkachel ervaring met ons wilt delen.

Dielle pelletkachels

Enkele kachels van Dielle pelletkachels

Hieronder ziet u enkele modellen van Dielle pelletkachels.

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een Dielle pelletkachel

Met de gepatenteerde bodemvoeder van de Dielle pelletkachels worden de pellets vanuit de bodem omhoog gedrukt. De lucht wordt niet onder de pellets, maar boven bij het vuur voorverwarmd ingebracht. Bij de Dielle bodemvoeder is een verstopping niet mogelijk omdat er niet met een branderpot wordt gewerkt. Daardoor is wekelijks onderhoud niet meer noodzakelijk.

De Dielle pelletkachel kan dankzij een warmtewisselaar een rendement halen tot maximaal 97%.
Wanneer de rookgassen te koud worden, leidt deze warmtewisselaar de rookgassen via een andere weg om condens in de afvoer te voorkomen en een juiste verbranding te behouden.

U kunt uw Dielle ook starten met een applicatie op uw telefoon of via internet. Bovendien kunt u met deze app de temperatuur instellen, een maandprogramma maken en starten of stoppen. Verder zijn de pelletkachels van Dielle zo ontwikkeld dat ze ook op andere brandstoffen dan pellets kunnen branden, bijvoorbeeld op pitten en zaden.

“Een Dielle pelletkachel voor een rustig houdvuur en weinig onderhoud”

Populaire Dielle kachels

Hieronder enkele kenmerken van populaire Dielle pelletkachels met convectiewarmte.

Dielle Maestrale 60

De Dielle Maestrale is de eerste driezijdige pelletkachel met een glasruit die uit één deel is gebogen. Hierdoor is de stookkamer volledig luchtdicht. De Maestrale 60 kan door een prachtig standby-systeem in vrijwel elke woonkamer werken zonder dat het te warm wordt. De bovenkant van het toestel is afgewerkt met een strak beveiligd veiligheidsglas en loopt mooi door in de driezijdige uitvoering. De Dielle Maestrale is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Dielle Scirocco 60

De Dielle Scirocco 60 Evo is robuust en strak. Met de gietijzeren deur en grote ruit komen de mooie rustige vlammen van de gepatenteerde bodemvoeder goed tot hun recht. De Dielle Scirocco 60 heeft een vermogen van 8 kW en er is ook een Dielle Scirocco 80 met een vermogen van 10 kW en de Dielle Scirocco 100 met een vermogen van 12 kW. Neem gerust contact op met Dielle pelletkachel dealers zoals Bruggeman voor meer informatie, bijvoorbeeld over de Dielle pelletkachel CV Scirocco en over de Dielle pelletkachel CV Scirocco prijs.

Dielle Grecale 50

De Dielle Grecale 50 Glass is een mooie kleine pelletkachel met een grote glazen deur en ook de bovenplaat bestaat  geheel uit glas. Bij de Grecale Glass serie is het glas altijd in het zwart. Naast de Dielle Grecale 50 Glass met een vermogen van 6 kW is er ook een Dielle Grecale 70 met een vermogen van 9 kW en de Dielle Grecale 100 met een vermogen van 12 kW. Neem gerust contact op met Dielle dealers zoals Bruggeman voor meer informatie, bijvoorbeeld over de prijs van deze Dielle pelletkachel.

Dielle Round

De Dielle Round is een prachtige design pelletkachel die ook in haar laagste vermogen een prachtvuur blijft houden en zeer stil is. U hoort zelfs geen pellets vallen. Op het moment dat de pelletkachel uit staat, wordt het glas door een coating volledig zwart. Zodra u het toestel weer laat branden, ziet u weer vuur. Neem gerust contact op met Bruggeman voor vragen zoals: Wat kost een Dielle pelletkachel? Dan krijgt u van ons de Dielle prijslijst.

Dielle Twist

De Dielle Twist is een Dielle inbouw pelletkachel die zowel op hout als op pellets gestookt kan worden. Daarnaast is deze pelletkachel ook geschikt om op uw CV netwerk aan te sluiten en zodoende de gehele woning te verwarmen. De grootte van deze kachel is l x b x h = 69,5 cm x 82,2 cm x 157,7 cm en het gewicht is 225 kg. Vraag Bruggeman naar de prijzen van deze Dielle pelletkachel.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven