Pelletkachel

Wilt u uw kamer verwarmen met een pelletkachel? Kachelspecialist Bruggeman adviseert u graag over de mogelijkheden in onze warme showroom of bij u thuis.

Een pelletkachel: sfeervol en energiezuinig

Een pelletkachel zorgt voor warmte en sfeer in huis. Gezellig samen genieten rondom het vuur. Wat is een pelletkachel eigenlijk? Een pelletkachel is een kachel die houtpellets verbrandt. Een houtpellet is een langwerpig staafje van geperst hout. U spaart daarmee het milieu en u bespaart bovendien 30% tot 40% op uw stookkosten.

Onze pelletkachels

U kunt bij Bruggeman kiezen uit een groot assortiment pelletkachels, o.a. inbouw, vrijstaande en hangende pelletkachels.

Pelletkachel merken

Wij verkopen pelletkachels van gerenommeerde merken, waaronder Dielle, Nordic Fire, MCZ, Montraux en Cadel. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken. Hieronder een overzicht van bekende merken pelletkachels.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Een pelletkachel kopen? Laat u adviseren!

Bij Bruggeman kunt u een pelletkachel kopen in vele soorten en maten. Zo hebben wij verschillende vrijstaande modellen, van klassiek tot modern. De meeste pelletkachels zijn voorzien van een dubbel verbrandingssysteem, dat tot 90% van de gassen en deeltjes van de rook omzet in warmte. Dit scheelt in de stookkosten, is beter voor het milieu en het glas blijft schoon.

Graag adviseren wij u over de pelletkachel prijzen en het gebruik van de pelletkachel in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

"Een pelletkachel van Bruggeman geeft sfeer en warmte in huis"

Pelletkachels van Dielle, Nordic Fire en MCZ

Bruggeman levert pelletkachels van gerenommeerde merken, zoals Dielle, Nordic Fire en MCZ.

Waar wilt u de kachel plaatsen?

De juiste keuze van een pelletkachel is o.a. afhankelijk van de ruimte waar de haard komt te staan en of u de pelletkachel als hoofdverwarming wilt gebruiken. Een vrijstaande pelletkachel straalt naar alle kanten een prettige warmte uit, maar een pelletkachel is ook als inbouw of hangend te verkrijgen. Is uw ruimte beperkt, dan hebben we voor u een kleine pelletkachel of mini pelletkachel met weinig vermogen. We leveren pelletkachels met verschillende vermogens, zowel de pelletkachel XXL als de kleinste pelletkachel. Is uw budget beperkt, vraag dan naar een pelletkachel aanbieding. Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we uw favoriete pelletkachel kunnen leveren.

Voor het plaatsen van een pelletkachel moet er een rookkanaal in uw woning aanwezig zijn of het moet mogelijk zijn om een afvoer te maken. Heeft u al een open haard? We plaatsen er zonder problemen een sfeervolle pelletkachel in.

"Bruggeman heeft altijd de pelletkachel die u wenst"

Inbouw pelletkachel

Een inbouw pelletkachel is in veel verschillende vormen en maten te verkrijgen, bijvoorbeeld als pelletkachel inbouw hoek, strak zonder veel staal er omheen. Voor elke smaak en elke situatie heeft Bruggeman een inbouwhaard, die we inclusief het rookkanaal inbouwen in de muur of in een schouw.

Vrijstaande pelletkachel

Een vrijstaande pelletkachel staat los van de muur en kan overal geplaatst worden. Dat verhoogt het rendement en de warmte heeft een vrije uitstraling naar alle kanten.

Vele stijlen kachels

Gietijzeren pelletkachel

Een pelletkachel van gietijzer is meestal een traditionele kachel met fraai bewerkte figuren en een warmhoudplaat aan de bovenzijde. Een gietijzeren kachel ziet er vaak als een antieke kachel uit, maar dat hoeft niet. We hebben bijvoorbeeld ook een moderne ronde gietijzeren pelletkachel.

Design of moderne pelletkachel

Bruggeman levert design houtkachels als blikvanger in uw kamer, modern en tijdloos. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel door de heerlijke warmte die ze geven. Een fraaie mogelijkheid is ook een doorkijk openhaard of doorkijk houtkachel.

Pelletkachel aangesloten op cv

Met een cv pelletkachel kunt u uw hele woning verwarmen met pellets. Deze cv pelletkachels kunnen aangesloten worden op uw cv installatie. Zo wordt het water verwarmd en kunt u ook andere vertrekken in uw huis verwarmen.

In kleinere woningen is een pelletkachel CV een bijzonder duurzaam alternatief voor uw bestaande gasgestookte CV ketel. Er worden namelijk geen bomen voor de pellets gekapt en u kunt met een pelletkachel CO2-neutraal stoken. Voor grotere woningen is een pelletketel meestal een betere oplossing. Een pelletkachel CV zorgt voor warm water voor uw CV en voor tapwater. De pelletkachel CV moederhaard staat in de huiskamer. Dat geeft meteen een gezellige, warme sfeer!

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven