MCZ pelletkachels

MCZ pelletkachels staan voor kwaliteit, innovatie en design. MCZ heeft heel wat modellen en technologieën in huis, zodat u zeker de geschikte kachel voor uw situatie vindt. Wij adviseren u graag in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

MCZ pelletkachels

Er is een MCZ pelletkachel voor iedereen, zowel stijlvol en elegant als robuust en krachtig. Een MCZ pelletkachel is makkelijk in gebruik en onderhoud, maar bovenal superzuinig. Ze halen allemaal een rendement van rond de 90 procent. Er is dus veel minder brandstof nodig voor dezelfde hoeveelheid warmte. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Stoken met pellets is dan ook stukken goedkoper dan stoken met hout. Een nadeel van stoken met pellets is dat de kachels een zoemende ventilator hebben. MCZ pelletkachels zijn echter stiller dan andere pelletkachels. Bij sommige modellen kunt u de ventilator zelfs uitzetten om echt even van de stilte te genieten.

MCZ pelletkachels

Enkele kachels van MCZ pelletkachels

Hieronder ziet u enkele modellen van MCZ pelletkachels.

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een MCZ pelletkachel

Een MCZ pelletkachel heeft geavanceerde software die zelf berekent hoeveel brandstof er nodig is om de ruimte op temperatuur te houden. Het enige wat u hoeft te doen is het pelletreservoir bij te vullen.

Bruggeman heeft voor elke situatie de meest geschikte MCZ kachel. De juiste keuze is o.a. afhankelijk van de grootte van het oppervlak dat de kachel moet verwarmen en de vormgeving van de ruimte waar de kachel komt te staan. Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we uw favoriete MCZ kachel kunnen leveren.

“Bruggeman heeft voor elke situatie de meest geschikte MCZ pelletkachel”

Populaire MCZ kachels

MCZ pelletkachel dealers zoals Bruggeman leveren alle populaire MCZ kachels, waaronder ook een MCZ pelletkachel inbouw. Neem ook gerust contact met ons op als u meer wilt weten over MCZ pelletkachel prijzen.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven