Kachel toebehoren

Accessoires voor wat extra sfeer en warmte

Wie kiest voor een haard of kachel van Kachelspeciaalzaak Bruggeman kiest voor sfeer en warmte in huis. Om die sfeer extra te benadrukken vindt u in onze showrooms ook prachtige vloerplaten en de mooiste accessoires als robuuste houtmanden en sierlijke haardsetjes.

Een haard of kachel moet natuurlijk branden en dus kunt u ook bij ons terecht voor haardhout en pellet brokken. Zo ook voor nagenoeg alle onderdelen van de haarden en kachels uit ons brede assortiment. Met onze producten zijn sfeer en warmte gegarandeerd.

Direct houtpellets bestellen

Een selectie van onze kachel onderdelen

Concentrisch rookkanaal STB

Concentrisch rookkanaal STB

De concentrische rookgasafvoer wordt gebruikt voor gesloten gastoestellen, binnen- en buitenhuis. De concentrische rookafvoer heeft een dubbel kanaal systeem.

Enkelwandig STB

Enkelwandig STB

Het enkelwandige vaste RVS rookkanaal wordt gebruikt om de verbinding te realiseren tussen het verbrandingstoestel en het rookkanaal.

Dubbelwandig rookkanaal STB

Dubbelwandig rookkanaal STB

De dubbelwandige RVS buis wordt gebruikt voor particuliere en in­dus­triële toepassingen met ver­schil­lende brand­stoffen zoals gas, olie, pellets of hout.

Pellet elementen STB

Pellet elementen STB

Pellet elementen zijn geschikt voor een pelletkachel. De kachel moet voorzien zijn van een afvoerbuis voor de rookgassen en een aanvoerbuis voor buiten

Flexibele buis

Concentrisch rookkanaal STB

Het is de enige flexibele rvs buis die in Nederland is goedgekeurd volgens NEN 6062 en volgens het Bouwbesluit mag worden toegepast voor vaste brandstof.

Wood upp Akoestische panelen

Ook bij ons te bestellen.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven