Elektrische kachel

Wilt u een elektrische kachel kopen? Kachelspecialist Bruggeman adviseert u graag over de mogelijkheden in onze warme showroom of bij u thuis.

Een elektrische kachel voor levensecht houtvuur

Ook elektrische haarden kunnen levensecht vuur creëren, zoals een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout en vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een elektrische haard brengt sfeer, rust en behaaglijkheid in elke ruimte.

Onze elektrische kachels

U kunt bij Bruggeman kiezen uit een groot assortiment elektrische kachels, o.a. inbouw, vrijstaande en hangende elektrische kachels. Hieronder een selectie.

Elektrische kachel merken

Wij verkopen elektrische kachels van gerenommeerde merken, waaronder een Faber elektrische haard en een Dimplex haard. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken. Hieronder een overzicht van bekende merken elektrische kachels.

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Een elektrische kachel kopen? Laat u adviseren!

Houdt u van een modern of traditioneel ontwerp? Wilt een ingebouwd of vrijstaand model? Bruggeman heeft altijd een elektrische haard die bij u past, hoe groot of klein uw ruimte ook is.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

"Een elektrische kachel van Bruggeman geeft elke ruimte sfeer en rust"

Elektrische kachels van Dimplex en Faber

Bruggeman levert elektrische kachels van gerenommeerde merken, zoals Faber, Dimplex, Stovax/Gazco en Element 4.

Waar wilt u de kachel plaatsen?

De juiste keuze van een elektrische kachel is o.a. afhankelijk van de ruimte waar de elektrische haard komt te staan. U kunt kiezen voor een elektrische sfeerhaard of een elektrische doorkijkhaard die naar alle kanten een warm en sfeervol beeld geeft. Een elektrische kachel is ook als elektrische inbouwhaard of elektrische inzethaard te verkrijgen. Vraag ook naar het elektrische kachel verbruik, onze zuinige elektrische kachels en de beste elektrische haard uit het overzicht Energiezuinige elektrische haard consumentenbond.

Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we uw favoriete elektrische kachel kunnen leveren.

"Bruggeman heeft altijd de elektrische kachel die u wenst"

Inbouw elektrische kachel

Een elektrische haard inbouw is in vele verschillende vormen en maten te verkrijgen, bijvoorbeeld als hoekmodel. Voor elke smaak en elke situatie heeft Bruggeman een elektrische hoekhaard, hoekkachel of een andere elektrische sfeerkachel. En wat vindt u van een elektrische haard inbouw die we inbouwen in de schouw zodat u kunt genieten van een fraaie elektrische haard met schouw.

Faber elektrische haard

Faber is o.a. bekend van de Faber Opti-Myst haard, een waterdamp haard, waarbij de haard waterdamp maakt die opstijgt tussen de houtset door. Bij een elektrische haard met Opti-Myst technologie zorgt de lichtprojectie vanuit de onderkant voor een bijzonder realistisch driedimensionaal vuurbeeld.

Dimplex elektrische haard

Met een elektrische haard van Dimplex creëert u een gastvrije sfeer in elke ruimte. Of u nu houdt van strak of authentiek design en of u nu een ingebouwde of vrijstaande Dimplex kachel zoekt, er is altijd een Dimplex haard die bij u past. Hoe groot of klein uw ruimte ook is.

Kenmerken van een elektrische kachel

Het geheim achter een elektrische kachel is een bewegende as met gebogen en onderling gedraaide spiegelelementen. Hierdoor ontstaat een zo groot en onregelmatig mogelijk spiegelend oppervlak, waar het licht op talloze manieren kan breken. Deze technologie zorgt voor het vuureffect. Hoe meer afzonderlijke elementen onderling bewegen, des te realistischer het flakkeren van de vlammen. De houtblokken en/of kolen in het vuurbed worden van onderaf belicht voor een zo realistisch mogelijk gloei-effect.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven