Dimplex haarden

Dimplex haarden zijn elektrisch, maar ze creëren wel levensecht vuur. Van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen.

Dimplex haarden

Vanuit Heerenveen gaan de Dimplex haarden, maar ook haarden van het merk Faber Dimplex, door heel Europa. Met een elektrische haard van Dimplex creëert u een gastvrije sfeer in elke ruimte. Of u nu houdt van een strak of authentiek design of als u een ingebouwde of vrijstaande haard zoekt, er is altijd een Dimplex haard die bij u past. Hoe groot of klein uw ruimte ook is.

Dimplex

Enkele kachels van Dimplex haarden

Hieronder ziet u enkele modellen van Dimplex haarden.

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een Dimplex elektrische kachel

Een Dimplex elektrische haard brengt sfeer, rust en behaaglijkheid. Het geheim achter een Dimplex elektrische kachel is een bewegende as met gebogen en onderling gedraaide spiegelelementen. Hierdoor ontstaat een zo groot en onregelmatig mogelijk spiegelend oppervlak, waarop het licht talloze manieren kan breken. Deze technologie zorgt voor het vuureffect. Hoe meer afzonderlijke elementen onderling bewegen, des te realistischer is het flakkeren van de vlammen. Ook de houtblokken en/of kolen in het vuurbed worden van onderaf belicht voor een zo realistisch mogelijk gloei-effect.

“Een Dimplex elektrische kachel voor sfeer, rust en behaaglijkheid”

Populaire Dimplex kachels

Een Dimplex kachel is verkrijgbaar in meerdere modellen en formaten. De meest populaire Dimplex elektrische kachels zijn de Dimplex Cassette 400, Dimplex Cassette 500, Dimplex Cassette 600, Dimplex Cassette 1000, Dimplex Verdi, Dimplex Vega, Dimplex 3 Step en de Dimplex Cubic. Hieronder enkele kenmerken van deze populaire Dimplex haarden.

Dimplex Cassette 400, 500, 600 en 1000

De Dimplex Cassette serie bestaat uit cassettes, geschikt om in tafels, in een wand of in een bestaande open haard in te bouwen. U kunt een breder vuureffect creëren door meerdere cassettes naast elkaar te plaatsen.

Dimplex Verdi

De open haard Dimplex Verdi combineert een perfect geïntegreerd vuurbeeld met warmte. De schouw is uitgevoerd in elegant en tijdloos wit. De bediening gaat via de bijgeleverde afstandsbediening en de branddecoratie bestaat uit houtstammen.

Dimplex Vega

De elektrische Dimplex Vega haard is een prachtige haard zonder frame met een realistisch vlameffect. De haard met slim line design heeft een houtset en maakt gebruik van een mooie ledverlichting. De haard is in te bouwen en past binnen elk interieur.

Dimplex 3 Step

De Dimplex 3 Step elektrische inbouwhaard heet zo, omdat deze Dimplex kachel op drie verschillende manieren kan worden ingebouwd. Dit maakt deze haard geschikt voor elk gewenst vuurzicht.

Dimplex Cubic

U heeft gegarandeerd jaren plezier van de Dimplex Cubic dankzij zijn tijdloze design. Het metaalkleurige ontwerp met strakke lijnvoering past goed in een modern interieur. De bediening gaat via de bijgeleverde afstandsbediening en de branddecoratie bestaat uit houtstammen.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven