Faber haarden

Met Faber haarden is het genieten van de mooiste vuurbeleving, vakmanschap en een smaakvolle stijl. Met een Faber gashaard of een Faber elektrische haard creëert u sfeer in uw huis. Wij adviseren u graag in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

Faber haarden

Met meer dan 175 jaar vakmanschap is Faber de expert in haarden. Een Faber is verkrijgbaar in meerdere modellen en formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Faber elektrische haard, een Faber gashaard, een Faber houtkachel, een Faber waterdamp haard of een Faber buitenhaard.

Faber

Enkele kachels van Faber haarden

Hieronder ziet u enkele modellen van Faber haarden.

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een Faber kachel

Als u kiest voor een Faber haard, dan wordt de haard speciaal voor u samengesteld, afgesteld en gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van het kenmerkende Faber vuur en een feilloze, veilige werking. Verder kunt u bij Faber kiezen uit inbouwhaarden of vrijstaande haarden. Een Faber inbouw gashaard heeft een schitterend vuurbeeld en een prachtige afwerking met levensechte houtblokken of moderne steensoorten. Een vrijstaande Faber gashaard is er in verschillende uitvoeringen: staand of hangend, met staande of liggende houtblokken, met driezijdig glas of juist alleen glas aan de voorkant. Een Opti-Myst haard is een waterdamp haard, waarbij de haard waterdamp maakt die opstijgt tussen de houtset door. Bij een elektrische haard met Opti-Myst technologie zorgt de lichtprojectie vanuit de onderkant door de houtset op waterdamp voor een bijzonder realistisch driedimensionaal vuurbeeld.

“Faber laat u genieten van vuur en een feilloze, veilige werking”

Populaire Faber kachels

Uiteraard leveren Faber dealers zoals Bruggeman het complete Faber assortiment, waaronder populaire kachels, zoals een Faber elektrische haard, Faber gashaard, Faber open haard, Faber houtkachel, Faber waterdamp haard, Faber elektrische haard met warmte, elektrische haard doorkijk of een elektrische open haard Faber. Neem ook gerust contact met ons op als u meer wilt weten over Faber haarden prijzen.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven