Nordic Fire kachels

Bij Nordic Fire kachels kan het gaan om een Nordic Fire pelletkachel, een houtkachel of een Nordic Fire CV kachel, zoals een Nordic Fire CV houtkachel. Wij adviseren u graag in onze showroom in Wesepe of bij u thuis.

Nordic Fire kachels

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van hoogwaardige houtkachels en pelletkachels. Een Nordic Fire kachel is een echt kwaliteitsproduct.

De Ravelli pelletkachel wordt in Italië gebouwd en ze staan bekend als zeer betrouwbare kachels met een prachtig design. De kachels zijn gecertificeerd volgens alle strenge Europese normen en ze worden in Nederland verkocht onder de naam Nordic Fire.

Nordic Fire kachels

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een Nordic Fire kachel

De kachels van Nordic Fire hebben een hoog rendement door de voorverwarming van de regelbare secundaire verbrandingslucht. Door de volledige verbranding is de uitstoot van verontreinigingen minimaal. De Nordic Fire CV kachels zijn veel zuiniger waardoor u veel minder stookkosten heeft. Dit komt o.a. door de dubbele naverbranding waardoor ook de laatste rookgassen volledig worden verbrand.

Een Nordic Fire pelletkachel heeft een zogeheten Auto Pilot System, waardoor het rendement optimaal blijft en u ten opzichte van standaard pelletkachels veel kunt besparen op het verbruik van de pellets. Andere voordelen van pelletkachels van Nordic Fire zijn een quick start systeem, langere levensduur, de stilste in zijn soort, volautomatische reiniging en 5 jaar garantie.

“Een Nordic Fire kachel is een echt kwaliteitsproduct”

Populaire Nordic Fire kachels

Een Nordic Fire is verkrijgbaar in meerdere modellen en formaten. De meest populaire Nordic Fire  pelletkachels zijn de Nordic Fire Vesper, Nordic Fire Rossi 70 en de Nordic Fire Aspen. Hieronder enkele kenmerken van deze populaire Nordic Fire kachels.

Nordic Fire Vesper

De Nordic Fire Vesper is een pelletkachel met een mooi en rustig vuur. Dankzij verschillende innovaties is de kachel stiller en energiezuiniger. De Vesper kan in een tweekleurige versie geleverd worden. Een combinatie met bruin, wit of geheel zwart zijn enkele mogelijkheden.

Nordic Fire Rossi 70

De Nordic Fire Rossi 70 is de pelletkachel waarbij u geniet van de voordelen en de ruime mogelijkheden van Nordic Fire pelletkachels. Hierdoor kunt u prijsbewust verwarmen. De Rossi is volledig instelbaar qua tijd en temperatuur. De convectieventilator beschikt over een relaxfunctie.

Nordic Fire Aspen

De Nordic Fire Aspen is met een sterke ruimteventilator uitgevoerd, waardoor de warmte snel wordt verspreid. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven