Dik Geurts houtkachels

Dik Geurts houtkachels zijn niet alledaagse haarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en aan vakmanschap.

Dik Geurts houtkachels

Alle haarden en kachels van Dik Geurts leveren een hoog rendement. Er zijn veel verschillende maten en capaciteiten zodat u altijd het juiste model kunt kiezen. Naast vrijstaande kachels heeft Dik Geurts ook inzethaarden en inbouwhaarden. Een inzethaard kan gebruikt worden om in een bestaande open haard te plaatsen en een inbouwhaard is voor nieuwe situaties. Ook heeft Dik Geurts CV kachels die geïntegreerd kunnen worden in uw CV systeem of gecombineerd met een zonneboiler.

logo-dikgeurts-kachels

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een Dik Geurts houtkachel

Een Dik Geurts kachel heeft een uiterst schone verbranding wat zorgt voor een zeer hoog rendement. Dat is goed voor het milieu en u bespaart daarmee ook nog eens op uw stookkosten. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen. Geurts kachels blinken bovendien uit in bedieningsgemak.

“Een Dik Geurts kachel voor een mooi design en bedieningsgemak”

Populaire Dik Geurts kachels

Er is keuze uit vele modellen, zowel vrijstaand en inzet als inbouw. Hieronder enkele kenmerken van populaire Dik Geurts haarden, zoals de Dik Geurts Vidar Triple en de Dik Geurts Vidar Wall.

Dik Geurts Vidar Triple

De Vidar Triple is voorzien van warmte-reflecterend infrarood glas. Dat zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement en schonere ruiten tijdens het stoken. Deze houtkachel is ook in een hangende uitvoering of als inzethaard verkrijgbaar.

Dik Geurts Vidar Wall

De Vidar Wall wordt aan de muur bevestigd en heeft als voordeel dat de ruimte onder de haard vrij blijft. De warmte-reflecterende infrarood glasramen zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement, dus ook veel schonere ruiten tijdens het stoken. De Vidar Wall  is verder voorzien van een grote deur met een tweepunt-sluiting voor extra stabiliteit.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven