Elektrische kachel

Elektrische kachel met een speels vlammenspel

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met één van de elektrische kachels uit ons brede assortiment. Absoluut een mooi alternatief wanneer het echte vuur van een houtkachelgaskachel of pelletkachel voor u geen optie is.

Op zoek naar meer gezelligheid voor uw knusse appartement of ruime restaurant? Geen probleem! Een elektrische kachel is echt overal te plaatsen, meer dan een stopcontact is niet nodig. Kom gerust langs, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom een elektrische kachel?

Een kachel geeft een gezellige, warme sfeer aan uw huis. U kunt een gaskachel, een houtkachel of een elektrische kachel kopen. Enkele voordelen van een elektrische kachel zijn dat u geen hout of gas nodig heeft. Gesleep met zware houtblokken en het hebben van een voorraad brandstof is verleden tijd. Een elektrische kachel werkt gewoon op elektriciteit. Hierdoor heeft deze geen brandgevaar en is hij ook veilig te gebruiken met jonge kinderen in de buurt.

Een elektrische kachel gaat erg lang mee doordat hij nagenoeg niet slijt. Bij een elektrische kachel kunt u, in tegenstelling tot een houtkachel of gaskachel, precies instellen wanneer en hoe lang u wilt dat de kachel warmte geeft. Een elektrische kachel heeft een makkelijk regelsysteem en werkt erg eenvoudig. Qua uiterlijk doen ze zeker niet onder aan een gas- of houtkachel. De elektrische kachels zijn zodanig ontworpen dat ze net echt lijken.

Meer weten over onze elektrische kachels?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Welke elektrische kachel wenst u?

Ons aanbod is heel divers. Er is dus altijd wel een kachel te vinden, die perfect bij uw woonkamer en woonstijl past. Onder het genot van een kop koffie luisteren wij graag naar uw wensen om vervolgens een advies op maat te kunnen geven.

Ons assortiment bestaat uit diverse vrijstaande modellen en ruimtebesparende hanghaarden. Natuurlijk zijn elektrische kachels ook perfect in te bouwen in een maat ontworpen (scheidings)wand of meubelstuk. U ziet: alles is mogelijk.

Onze merken van elektrische kachels

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar top