Gaskachel prijzen

Gaskachel Prijzen

De allermooiste gaskachels voor de scherpste prijzen vindt u bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman. Ons assortiment is erg uitgebreid, zo vindt u bij ons altijd wel een gaskachel die bij uw interieur past. Bovendien zijn prijzen van onze gaskachels allemaal erg betaalbaar.

Gaskachels heb je in twee soorten. Namelijk met een open en een gesloten verbranding. Wilt u een gaskachel met een open verbranding, dan moet u eerst een SVG-adviseur laten beoordelen of deze veilig geplaatst kan worden in uw kamer. Ook heeft u een verticaal afvoersysteem nodig voor een gaskachel met een open verbranding. Als u deze maatregelen heeft getroffen heeft u wel een prachtige kachel met de charme van een open vuur. Een gaskachel met een open verbranding heeft een rendement van 25%.

Bij Bruggeman kunt u deze gaskachels voor de laagste prijzen krijgen. Bij gaskachels met een gesloten verbranding is de haard afgesloten van de kamer. Deze soort kachel is erg gemakkelijk, er is namelijk geen schoorsteen voor nodig. Aan de kachel zitten twee buizen bevestigd. Eén buis voor de afvoer en één buis voor de toevoer. Een gaskachel met een gesloten verbranding kan in iedere kamer geplaatst worden. Het rendement van een kachel met een gesloten verbranding ligt rond de 70%. Ook deze soort gaskachel kunt u bij ons voor scherpe prijzen kopen.

Kom dus nu voor prachtige gaskachels en lage prijzen naar Kachelspeciaalzaak Bruggeman.

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven