Kachelspecialist Bruggeman verhuist naar Wesepe

Kachelspecialist Bruggeman, een warm begrip in Salland e.o., gaat verhuizen! In Wesepe staat een potje op het vuur. Deze zomer opent Bruggeman zijn deuren aan de Raalterweg 81e, Wesepe. “We hebben met veel plezier aan de Van Dongenstraat 38, Broekland kantoor gehouden. Toch verruilen wij onze huidige showroom voor een nieuw kantoorpand, inclusief 1.000 m2 showroom.” Over de officiële opening houden we u via social media op de hoogte. In onze showroom in Broekland zijn momenteel de showroommodellen in de uitverkoop.

Inspirerend en goed bereikbaar

‘Inspirerend’ en ‘bereikbaarheid’, twee belangrijke speerpunten tijdens de zoektocht naar een nieuwe locatie. Enkele feitjes: 1.000 m2 sfeer en gezelligheid, verdeeld over twee verdiepingen met ruim 40 merken kachels en haarden. Ons pand wordt verwarmd door een eigen hout-cv installatie. Wilt u de kachels en haarden van Bruggeman in het echt bewonderen, houd onze socials in de gaten.

Kwaliteit en service

“Sinds de oprichting van Bruggeman hebben we als doel om mensen blij te maken en net dat beetje extra te geven, waardoor een huis een thuis wordt. Dit blijft hét uitgangspunt! Ook in Wesepe.” Het team van Bruggeman weet alles over duurzaamheid, energiebesparing en regelgeving. U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt om uw droom mee te bespreken. En of u nu een gas-, hout-, elektrische- of pelletkachel wenst, Kachelspecialist Bruggeman in Wesepe biedt het allemaal!

Ons nieuwe adresgegevens (vanaf zomer 2021):
Raalterweg 81e 8124 AC Wesepe 0570 – 531019

Nieuwbouw Bruggeman Kachels Wesepe

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven