Barbas houtkachels

Barbas houtkachels lopen al ruim 40 jaar voorop als het gaat om innovatie en design. Barbas weet als geen ander traditionele waarden te combineren met moderne technieken. Bruggeman is een van de Barbas dealers en adviseert u dan ook graag in de showroom in Wesepe of bij u thuis.

Barbas houtkachels

Barbas produceert excellente houthaarden en ook de zorg voor mens en milieu is een belangrijk speerpunt van Barbas. Met een Barbas bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en van de allerbeste service. Een eventuele storing of defect wordt zo snel mogelijk verholpen. Bruggeman Wesepe levert als Barbas houtkachel dealer bovendien Barbas houtkachel onderdelen, zoals design roosters en een leesbare Barbas houtkachel gebruiksaanwijzing.

Barbas Houthaarden

Downloads

Stel vraag over product

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Waarom onze showroom bezoeken?

Kachels en haarden van ruim 40 merken op een oppervlakte van 800 m2
Brandende haarden in een huiselijke sfeer
Persoonlijk advies en direct een prijs
Volg de stoomcursus 'Hoe stook ik een houtkachel'

Kenmerken van een Barbas kachel

Bruggeman heeft uw favoriete Barbas houtkachel of open haard. De juiste keuze is o.a. afhankelijk van de grootte van het oppervlak dat de kachel moet verwarmen, de isolatiewaarde van de ruimte  en de vormgeving van de ruimte waar de Barbas haard komt te staan. Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we uw favoriete Barbas kachel kunnen leveren.

Algemeen verbod op houtkachels?

Vanwege het milieu leek er in 2019 een algemeen verbod op houtkachels te komen, maar gelukkig kan iedereen blijven genieten van een knisperend op hout gestookt vuurtje. Wel komen er strengere eisen aan de uitstoot van schadelijke stoffen. Barbas houthaarden voldoen nu al aan de strengere Europese richtlijnen die in 2022 van kracht worden en hebben het ECO design keurmerk.

“Bruggeman heeft uw favoriete Barbas houtkachel of open haard”

Populaire Barbas kachels

Bij Barbas heeft u de keuze uit een breed assortiment modellen en oneindig veel combinaties. U kunt kiezen voor een inbouwhaard, een inzethaard of een vrijstaande kachel. De meest populaire serie Barbas houtkachels is de BOX. Andere series zijn de Universal-6, Unilux-6, en de Cuatro 3 haard. Hieronder enkele kenmerken van deze Barbas kachels.

BOX

Een Barbas kachel uit de BOX-serie is strak en minimalistisch. Het is een design object dat in elk interieur past. BOX is er in veel vormen, bijvoorbeeld in combinatie met een houtopslagmodule. Verder heeft BOX een uniek verbrandingsconcept waardoor u met enkele houtblokken een hele avond vooruit kunt. De eenvoudige bediening regelt het vuur en het 8 millimeter dikke stalen design zorgt ervoor dat de ruimte behaaglijk warm wordt. U kunt uit verschillende formaten kiezen, met of zonder houtopslagmodule of juist hangend.

Universal-6

De Universal-6 van Barbas is een inzet-houthaard met draaideur. Door zijn oorspronkelijke afmetingen is deze Barbas houtkachel perfect toepasbaar in bestaande situaties. De ventilator bevindt zich achterin het toestel, waardoor er ruimte is voor een verdiepte stookbodem met extra stookcomfort. Hierdoor kunt u bovendien kiezen uit vier verschillende design omlijstingen.

Unilux-6

Kenmerkend voor de Unilux-6 inzethouthaarden is de geringe inbouwdiepte. Barbas biedt maar liefst veertien Unilux-6 modellen, in verschillende hoogte- en breedtematen, met voor elke woonstijl keuze uit diverse stijlvolle omlijstingen.

Een twee- en driezijdige haard bestaat uit meer glaszijden. Hierdoor is de temperatuur in de verbrandingskamer lager. Met de warmte-reflecterende zijruiten in de Unilux-6 265 en 270 blijft de warmte in de verbrandingskamer op de juiste temperatuur wat zorgt voor een betere verbranding en een hoger rendement.

Cuatro 3

De Cuatro-3 serie bestaat uit prachtige houthaarden die het voordeel van een inbouwhaard combineert met het plaatsingsgemak van een inzethaard. Hierdoor is de Cuatro-3 geschikt voor zowel compleet nieuwe situaties als ook ter vervanging van uw huidige haard.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Scroll naar boven