Mogelijkheden tussen cv………..duurzame energie

Omdat er in deze tijd, waarin aardgas steeds duurder wordt en er volop wordt gezocht naar alternatieven die hetzelfde comfort bieden maar veel goedkoper zijn in het gebruik willen wij u graag laten zien hoe een hout/cv kachel bij ons al brandend radiatoren verwarmen voor ons kantoor en showroom.

Tevens hebben wij een hout/cv kachel aangesloten op een buffervat van 1000 liter welke middels een warmtewisselaar warme lucht in onze showroom blaast en zodoende deze goed gaat verwarmen.

Vanzelfsprekend  worden er ook  alternatieven brandend getoond zoals bijvoorbeeld speksteen kachels, palletkachels, houtkachels met ventilatoren enz.

Het is belangrijk om u goed te laten informeren waarneer u overweegt een alternatief te zoeken voor uw cv ketel.

Dus voor een houtkachel met centrale verwarming zit u bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman goed. Wij blinken uit dankzij ons assortiment, onze vakkennis, ruime ervaring en de service die wij leveren. Bruggeman presenteert een open haard en cv kachel in verschillende stijlen en prijscategorieën. Wij gaan voor perfectie. Dat ziet u terug in ons productaanbod en merkt u aan onze klantvriendelijke instelling. Met onze cv kachel zit u er, letterlijk, warmpjes bij. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en fraai vormgegeven. Heerlijk met het hele gezin in alle rust voor de openhaard of kachel zitten, het kan een aantrekkelijk vooruitzicht zijn. Wij hebben een houtkachel met centrale verwarming voor ieder type woning.

Bruggeman heeft moderne, klassieke en tweedehands kachels en openhaarden. Voor een houtkachel met centrale verwarming zit u goed bij de expert: Kachelspeciaalzaak Bruggeman.

Houtkachel centrale verwarming

Wij houden de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied scherp in de gaten en spelen in op de actualiteit.
Kijk daarom eens bij ons product overzicht van hout/cv kachels, maar vergeet ook zeker niet de mogelijkheden van pelletkachels op cv.

Vragen: kom langs en laat u verrassen in Broekland.

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven