Stookavond

Wij van Kachelspeciaalzaak Bruggeman geven mensen graag advies bij het stoken van een houtkachel maar ook mensen die overlast ervaren zijn bij ons welkom om zo samen met uw buurman het overlast te beperken. Daarom organiseren wij regelmatig stookavonden in onze showroom in Wesepe. De stookavonden zullen binnenkort weer plaatsvinden, houd daarvoor onze website in de gaten. De koffie staat dan vanaf 19.00 uur voor u klaar en na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de avond en het stoken in het algemeen.

Tijdens een stookavond wordt er ingegaan op het stookgedrag van mensen, uit de praktijk blijkt vaak dat er nog veel verantwoordelijker en veiliger gestookt kan worden. Door vragen te beantwoorden zoals: welke kachel, welk rookkanaal, welk hout en hoe droog, maar vooral hoe gaat de stoker om met het vuur. In feite wordt mensen geleerd hoe je zo schoon mogelijk stookt en overlast vermijdt.

Iedereen kan zich aanmelden voor een stookavond, ook als je geen klant bij ons bent. Het bijwonen van een stookavond kost niks, het is een extra service.

Wij organiseren deze stookavond niet met een commercieel doeleinde maar vanuit een maatschappelijk belang.

Opgave is wel verplicht want vol=vol > 0570-531019

stookavond

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven