Stookavond

I.v.m. Corona virus vervallen alle vermelde stookdagen/ avonden en open dagen  tot nader berichtgeving. Bekijk hier onze corona update.

Wij van Kachelspeciaalzaak Bruggeman geven mensen graag advies bij het stoken van een houtkachel maar ook mensen die overlast ervaren zijn bij ons welkom om zo samen met uw buurman het overlast te beperken. Daarom organiseren wij stookavonden in onze showroom in Broekland. De stookavonden zullen plaatsvinden op 31 maart en 28 april 2020 van 19.30 tot 21.00 uur. De koffie staat vanaf 19.00 uur voor u klaar en na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de avond en het stoken in het algemeen.

Tijdens een stookavond wordt er ingegaan op het stookgedrag van mensen, uit de praktijk blijkt vaak dat er nog veel verantwoordelijker en veiliger gestookt kan worden. Door vragen te beantwoorden zoals: welke kachel, welk rookkanaal, welk hout en hoe droog, maar vooral hoe gaat de stoker om met het vuur. In feite wordt mensen geleerd hoe je zo schoon mogelijk stookt en overlast vermijdt.

Iedereen kan zich aanmelden voor een stookavond, ook als je geen klant bij ons bent. Het bijwonen van een stookavond kost niks, het is een extra service.

Wij organiseren deze stookavond niet met een commercieel doeleinde maar vanuit een maatschappelijk belang.

Opgave is wel verplicht want vol=vol > 0570-531019

stookavond

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar top