Kachels Apeldoorn

Kachels Apeldoorn

Zoekt u een leuke moderne kachel in Apeldoorn? Kijk eens op onze website of bezoek onze showroom van Bruggeman aan de Raalterweg 81e in Wesepe. Wij kunnen in onze showroom uw houtkachels, gaskachels en elektrische kachels laten zien. Kortom de mooiste en beste kachels uit Apeldoorn vind u bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman. Op de website kunt u ook een inzage krijgen van ons assortiment.

Bent u op zoek naar een specifiek soort Zibro kachel of ander soort kachel? Kunt u dit model niet in ons assortiment vinden? Twijfel niet en neem eens contact met ons op. Bij ons staat de klant hoog in het vaandel. Een tevreden klant is voor ons het hoogst haalbare. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw model kachel bij één van onze leveranciers te bemachtigen en deze voor een aantrekkelijk prijs te leveren.

Ons assortiment kachels

Wat voor soort kachel in Apeldoorn u ook zoekt, u vindt alle soorten kachels in onze showroom in Wesepe (voorheen Broekland). Zo hebben wij gaskachels met open verbranding, gaskachels met gesloten verbranding, vrijstaande houtkachels, inbouw houtkachels, elektrische kachels, tuinhaarden en infrarood kachels. In onze ruime assortiment vindt u altijd wel een kachel dat bij de inrichting van uw huis past. Neem eens een kijkje op de volgende pagina's en sta versteld van de grootte van onze collectie:

Houtkachels bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman

Houtkachels

Met één van onze houtkachels ligt het vuur letterlijk in uw handen

Gaskachels

Gaskachels

Gemak is wel het grootste voordeel van een gaskachel.

Pelletkachels

Pelletkachels

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur.

Elektrische kachels

Elektrische kachels

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met een elektrische kachel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bruggeman Kachelspeciaalzaak levert zo veel meer dan sfeer en warmte in ieder huis. Wij staan namelijk ook voor duurzaamheid.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven