Pelletkachels

Functionele warmte met een pelletkachel

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur. De bediening kan handmatig, maar ook vol automatisch door vooraf de gewenste temperatuur op de gewenste tijd in te stellen.

Een pelletkachel heeft met de schone verbranding een duurzaam karakter. Het vormt een goed alternatief voor stoken op gas en dus wordt de aanschaf met subsidie gestimuleerd. Interessant? Wij vertellen u graag meer over deze duurzame oplossing.

Welke pelletkachel wenst u?

Pelletkachels zijn sterk in opkomst en dus valt er (ook qua stijl) steeds meer te kiezen. Zo bieden wij geluidsarme pelletkachels, waarbij een ventilator warme lucht de kamer inblaast. Wilt u een nóg stillere variant? Kies dan voor een pelletkachel met convectiewarmte.

Ook op het gebied van duurzaamheid valt er veel te kiezen. Wat dacht u van de pelletkachel cv? Terwijl u in de woonkamer van de speelse vlammen geniet, ondersteunt (of vervangt) deze variant uw traditionele Cv-ketel, ook voor het verwarmen van het water uit uw kraan.

Meer weten over onze pelletkachels?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Onze merken van pelletkachels

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar top