Kachels Broekland

Bruggeman kachels Broekland

Zoekt u een leuke moderne kachel in Broekland? Bruggeman Kachels, voorheen in Broekland, is nu gevestigd in Wesepe. Bij Bruggeman kiest u uit ruim 40 merken kachels. Wij kunnen u in onze showroom van 800m2 adviseren voor een nieuwe houtkachel, gaskachel of elektrische kachel. Kortom de mooiste en beste kachels uit Broekland vind u bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman.

Bent u op zoek naar een specifiek soort Zibro kachel of ander soort kachel? Kunt u dit model niet in ons assortiment vinden? Twijfel niet en neem eens contact met ons op. Bij ons staat de klant hoog in het vaandel. Een tevreden klant is voor ons het hoogst haalbare. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw model kachel bij één van onze leveranciers te bemachtigen en deze voor een aantrekkelijk prijs te leveren.

Ons assortiment kachels

Wat voor soort kachel in Broekland u ook zoekt, u vindt alle soorten kachels in onze nieuwe showroom in Wesepe. Zo hebben wij gaskachels met open verbranding, gaskachels met gesloten verbranding, vrijstaande houtkachels, inbouw houtkachels, elektrische kachels, tuinhaarden en infrarood kachels. In onze ruime assortiment vindt u altijd wel een kachel dat bij de inrichting van uw huis past. Neem eens een kijkje bij onze collectie kachels en haarden of de diverse merken.

Houtkachels bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman

Houtkachels

Met één van onze houtkachels ligt het vuur letterlijk in uw handen

Gaskachels

Gaskachels

Gemak is wel het grootste voordeel van een gaskachel.

Pelletkachels

Pelletkachels

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur.

Elektrische kachels

Elektrische kachels

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met een elektrische kachel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bruggeman Kachelspeciaalzaak levert zo veel meer dan sfeer en warmte in ieder huis. Wij staan namelijk ook voor duurzaamheid.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven