Kachels Deventer

Kachels Deventer

Woont u in de buurt van Deventer of Zwolle en bent u geïnteresseerd in kachels? Dan moet u bij kachelspeciaalzaak Bruggeman zijn. Bruggeman is een kachelspeciaalzaak uit Wesepe, dat ligt tussen Raalte en Deventer en binnen een halfuur rijafstand van Zwolle en Hattem. Wij zijn de expert op het gebied van kachels, hebben een zeer uitgebreid assortiment met allerlei nieuwe kachels en ook een ruime keuze aan tweedehands kachels in Wesepe, een dorpje in de omgeving van Deventer en onder de rook van Zwolle en Wijhe.

Op onze website kunt u veel van onze kachels zien. Ook kunt u in Wesepe langskomen vanuit Deventer of Zwolle om de kachels in onze showroom te bekijken. Op deze manier krijgt u een betere impressie van de mogelijkheden en kunnen wij u advies geven over het soort kachel dat het meest geschikt is bij uw interieur.

Ons assortiment kachels

Wat voor soort kachel u ook zoekt, u vindt alle soorten kachels in Wesepe, gelegen tussen Raalte en Deventer. Zo hebben wij gaskachels met open verbranding, gaskachels met gesloten verbranding, vrijstaande houtkachels, inbouw houtkachels, elektrische kachels, tuinhaarden en infrarood kachels in Wesepe. In onze ruime assortiment vindt u altijd wel een kachel dat bij de inrichting van uw huis past. Neem eens een kijkje op de volgende pagina's en sta versteld van de grootte van onze collectie:

Houtkachels bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman

Houtkachels

Met één van onze houtkachels ligt het vuur letterlijk in uw handen

Gaskachels

Gaskachels

Gemak is wel het grootste voordeel van een gaskachel.

Pelletkachels

Pelletkachels

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur.

Elektrische kachels

Elektrische kachels

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met een elektrische kachel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bruggeman Kachelspeciaalzaak levert zo veel meer dan sfeer en warmte in ieder huis. Wij staan namelijk ook voor duurzaamheid.

Wij hebben een gigantisch assortiment kachels in Wesepe, maar toch kan het voorkomen dat wij het model dat u zoekt niet hebben. In dat geval hoeft u het maar te vragen, want wij kunnen aan bijna alle kachels komen voor de beste prijzen. De klant staat bij Bruggeman hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven