Kachels Overijssel

Kachels Overijssel

Woont u in Overijssel en wilt u kachels kopen? Kom dan eens lang bij Bruggeman. Een kachel geeft een warme, huiselijke sfeer aan uw kamer. Voor allerlei soorten kachels kunt u terecht in Overijssel. Of u nou een traditionele houtgestookte kachel wilt of een modern exemplaar dat op stroom werkt, bij ons vindt u het allemaal. Gaskachels, elektrische kachels, houtkachels, tuinhaarden en infraroodstralers, wij hebben het!

Zowel gebruikte als nieuwe kachels en in alle soorten, kleuren, vormen, maten en prijsklassen. Al onze kachels zijn uniek. Het enige wat ze gemeen hebben is hun geweldige kwaliteit, die zo goed is dat hij generaties lang mee gaat. In Overijssel vindt u altijd een kachel die bij de inrichting van uw huis past. Zowel vanuit Zwolle of vanuit Deventer bent u zo bij Bruggeman in Wesepe (gemeente Raalte)

Ons assortiment

Niet alleen voor kachels kunt u in Overijssel terecht, ook hebben wij veel kachel onderdelen. Zo hebben wij vloerplaten, afvoersystemen en sierkappen voor uw kachel. Ook wanneer er iets kapot gaat kunt naar ons komen, want wij hebben tal van reparatie materialen, accessoires en bijbehorende artikelen voor uw kachel. Voor deze materialen voor uw kachel hoeft u niet eens naar Overijssel want deze verkopen wij gewoon in onze online webshop.

Bent u benieuwd naar de kachels die wij in Overijssel verkopen? Neem dan eens een kijkje op de volgende pagina's en sta versteld van de vele soorten kachels:

Houtkachels bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman

Houtkachels

Met één van onze houtkachels ligt het vuur letterlijk in uw handen

Gaskachels

Gaskachels

Gemak is wel het grootste voordeel van een gaskachel.

Pelletkachels

Pelletkachels

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur.

Elektrische kachels

Elektrische kachels

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met een elektrische kachel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bruggeman Kachelspeciaalzaak levert zo veel meer dan sfeer en warmte in ieder huis. Wij staan namelijk ook voor duurzaamheid.

Als u geïnteresseerd bent in kachels, kom dan eens langs bij ons aan de Raalterweg 81e in Wesepe Overijssel (gemeente Raalte gelegen tussen Deventer en Zwolle). Bezoek vrijblijvend één van onze showrooms om een betere impressie te krijgen van de vele mogelijkheden.

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven