Open haarden Broekland

Bruggeman haarden in Broekland

Voor open haarden in de regio Broekland kunt u zich wenden tot Kachelspeciaalzaak Bruggeman. Bruggeman, voorheen in Broekland, is nu gevestigd in Wesepe. Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Bruggeman levert de openhaard die precies voldoet aan uw wensen. Stijlvol, authentiek en tegen een aantrekkelijke prijs. Met een open haard van Bruggeman haalt u, letterlijk en figuurlijk, warmte in huis.

Wij luisteren naar uw wensen en gaan met wat u aandraagt aan de slag. Wij hebben een open haard voor ieder type woning. U treft bij ons een ruim en gevarieerd assortiment aan. In onze showroom zijn klassieke, moderne en tweedehands openhaarden en gashaarden uitgestald. Wij willen een zo compleet mogelijk aanbod presenteren. Voor open haarden in de regio Broekland zit u goed bij de specialist: Kachelspeciaalzaak Bruggeman.

Voor een nieuwe haard of onderhoud

Wat voor soort haard in Broekland u ook zoekt, u vindt alle soorten kachels in onze nieuwe showroom in Wesepe. Naast kachels en openhaarden hebben wij verder onder meer tuinhaarden, schouwen, afvoermaterialen en accessoires. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Als u op zoek bent naar een haard in de regio, denk dan aan Kachelspeciaalzaak Bruggeman. Neem eens een kijkje bij onze collectie kachels en haarden of de diverse merken.

Houtkachels bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman

Houtkachels

Met één van onze houtkachels ligt het vuur letterlijk in uw handen

Gaskachels

Gaskachels

Gemak is wel het grootste voordeel van een gaskachel.

Pelletkachels

Pelletkachels

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur.

Elektrische kachels

Elektrische kachels

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met een elektrische kachel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bruggeman Kachelspeciaalzaak levert zo veel meer dan sfeer en warmte in ieder huis. Wij staan namelijk ook voor duurzaamheid.

Meer weten over onze kachels en haarden?

Maak een afspraak voor advies op maat door onze experts

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven