Openhaard Deventer

Open haard Deventer

Een openhaard in de regio Deventer, daarvoor kunt u een beroep doen op Kachelspeciaalzaak Bruggeman. U Vindt ons aan de Van Dongenstraat 38 in Broekland. Wij leveren optimale kwaliteit en service. U kunt dat terugzien aan onze dienstverlening en onze collectie open haarden en kachels. Bij het samenstellen van ons assortiment vormen de wensen van de klant de leidraad. Wij hebben een groot assortiment topproducten. U vindt bij ons diverse openhaarden en kachels in verschillende prijscategorieën. Stijlvolle plateaus, inbouwkachels en liftdeur houthaarden hebben wij in de aanbieding en u kunt ook bij ons terecht voor onder meer afvoermaterialen, sierkappen, accessoires en vragen over onderhoud.

Bruggeman is een sterk servicegericht bedrijf. Wij zetten ons met volle overgave in voor een tevreden klant. Voor een mooie openhaard in de regio Deventer kunt u afstemmen op de specialist: Bruggeman uit Wesepe.

Wij staan voor u klaar. Bent u op zoek naar een stijlvolle open haard in de regio Deventer? Denk dan eens aan Bruggeman. Wij gaan voor u aan de slag. We bespreken met u de verschillende mogelijkheden op het gebied van openhaarden en kachels. Onze ervaren medewerkers zijn thuis in het vak. Voor een stijlvolle openhaard in de regio Deventer kunt u zich wenden tot Kachelspeciaalzaak Bruggeman.

Ons assortiment kachels

Bruggeman gaat voor een tevreden klant. Wij willen een zo compleet mogelijk aanbod presenteren. Een openhaard in de regio Deventer, daarvoor kunt u aankloppen bij Bruggeman. Zie hier meer over ons:

Houtkachels bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman

Houtkachels

Met één van onze houtkachels ligt het vuur letterlijk in uw handen

Gaskachels

Gaskachels

Gemak is wel het grootste voordeel van een gaskachel.

Pelletkachels

Pelletkachels

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur.

Elektrische kachels

Elektrische kachels

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met een elektrische kachel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bruggeman Kachelspeciaalzaak levert zo veel meer dan sfeer en warmte in ieder huis. Wij staan namelijk ook voor duurzaamheid.

Wilt u meer weten over de openhaard in de regio Deventer, of wilt u meer informatie over Kachelspeciaalzaak Bruggeman, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven