Strakke kachels

Strakke kachels

Voor strakke kachels kunt u aankloppen bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman. Wij zijn een bedrijf met ruime ervaring, dat garant staat voor topkwaliteit. De kachel van Bruggeman is stijlvol en solide. Wij komen met fraaie ontwerpen en luisteren sterk naar de wensen van onze klanten. Uw stem telt voor ons. Bruggeman levert mooie haarden en kachels tegen aantrekkelijke prijzen. Wij willen onze productenlijn en onszelf continu blijven ontwikkelen. Bruggeman is een dynamisch bedrijf, dat investeert in zijn assortiment. Met onze collectie openhaarden en kachels spelen wij in op trends. Bruggeman heeft een moderne productenlijn, maar houdt ook het klassieke in ere. Met onze ruime en gevarieerde lijn strakke kachels, waaronder de houtkachels en gaskachels, kunnen wij beantwoorden aan de vraag van het publiek.

We hebben naam gemaakt in de branche en willen continu aan de verwachtingen voldoen, met de service die we leveren en ons aanbod openhaarden en kachels. Het is ons doel met onze ontwerpen iets moois en blijvends te bieden. Een open haard of kachel is beeldbepalend in een werk- of woonkamer, of in de tuin. Hij is een blikvanger, die bovendien door de warmte die hij uitstraalt sfeerverhogend kan werken. Bruggeman kan u de strakke kachels geven die u voor ogen heeft.

Bruggeman gaat voor u aan de slag. Wij zijn een perfectionistisch bedrijf met oog voor detail. Voor strakke kachels kunt u afstemmen op de specialist: Kachelspeciaalzaak Bruggeman. Onze vakkennis en ervaring staan tot uw beschikking.

Ons assortiment kachels

Wat voor soort kachel u ook zoekt, u vindt alle soorten kachels in Wesepe, gelegen tussen Raalte en Deventer. Zo hebben wij gaskachels met open verbranding, gaskachels met gesloten verbranding, vrijstaande houtkachels, inbouw houtkachels, elektrische kachels, tuinhaarden en infrarood kachels in Broekland. In onze ruime assortiment vindt u altijd wel een kachel dat bij de inrichting van uw huis past. Neem eens een kijkje op de volgende pagina's en sta versteld van de grootte van onze collectie:

Houtkachels bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman

Houtkachels

Met één van onze houtkachels ligt het vuur letterlijk in uw handen

Gaskachels

Gaskachels

Gemak is wel het grootste voordeel van een gaskachel.

Pelletkachels

Pelletkachels

Met een pelletkachel kiest u vooral voor functionele warmte met een klein beetje sfeer van het echte vuur.

Elektrische kachels

Elektrische kachels

Geen rookkanaal, maar wel de sfeervolle gloed van een speels vlammenspel? Het kan met een elektrische kachel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bruggeman Kachelspeciaalzaak levert zo veel meer dan sfeer en warmte in ieder huis. Wij staan namelijk ook voor duurzaamheid.

Wilt u meer weten over onze strakke kachels, of wilt u meer informatie over Kachelspeciaalzaak Bruggeman, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven